Bedrijfsinformatie

De activiteiten van P. de Jong b.v. bestaan uit het leveren van zand, grind en grond aan bedrijven en particulieren. En wij verzorgen voor u ook het kiep autovervoer. Wij zijn gevestigd aan de Haven te Ridderkerk en beschikken over een eigen loswal met op- en overslag mogelijkheden.

Wij beschikken over een MAN 3-zijdige 6×4 kieper met een 20 ton/meter laad-los kraan en over een MAN 3-zijdige 8×8 w.s. kieper met een 18 ton/meter laad-los kraan. Deze auto met kraan wordt ingezet bij de bezorging van diverse materialen, zowel bij bedrijven als bij particulieren.

Tegenwoordig wordt het zand e.d. vaak in Big bags verpakt, zodat het niet losgestort hoeft te worden. Ook kunt u zelf zand, grind en grond afhalen op Haven 20 te Ridderkerk. Dit is tegenover de jachthaven en naast Groenenboom Containertransferium.

Naast particuliere klanten bedient P. de Jong BV ook haar zakelijke klanten. Heeft u specifieke wensen of vragen dan kunt u telefonisch contact opnemen met 0180 – 420376 of per e-mail op info@pdejongbv.nl.

header_3

Twee bedrijven in één!

Bert Rikkers Transport is een transportbedrijf voor onder andere zand, grind en grond voor de bouw- en wegenbouw. Wij beschikken over speciale vervoersmiddelen om de middelen op de juiste manier te vervoeren. Het transport wordt met zorg uitgevoerd en er wordt op tijd geleverd op de plaats van bestemming. Ook kunt u bij ons terecht voor afvalcontainer verhuur.

Service en kwaliteit, daar staat Bert Rikkers Transport voor en er wordt altijd klantgericht gewerkt. Op logistiek gebied heeft Bert Rikkers Transport jaren lange ervaring. Het gespecialiseerde bedrijf is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam, dit is een zeer centraal gelegen dorp in Zuid-Holland.

De kleine buurtwinkel waar de wijk samenkomt en grote, markante bedrijven. Starters met een creatief idee en ondernemers die onvermoeibaar doorzetten. Stuk voor stuk verrijken zij Ridderkerk met hun passie, ambacht en ondernemerszin. Zij geven Ridderkerk ‘smoel’. Hier leest u hun verhaal.

Ophoogrand, betongrind, kleischelpen, tuinaarde of compost. Een kleine greep uit de producten die zandhandel P. de Jong B.V. levert aan particulieren en bedrijven. De zandhandel bestaat al sinds 1932, terwijl huidige eigenaar Bert Rikkers pas sinds 2020 aan het roer staat. Rikkers: “al een aantal jaar keek ik met interesse naar P. de Jong B.V.”

Lees verder

Ons leveringsgebied

Afhalen
U kunt zand, grond en grind ook bij ons in Ridderkerk komen ophalen.

Bereikbaarheid (Verkoop en Opslag) 
We zijn gevestigd aan de Haven 20, 2984 BR Ridderkerk.

Openingstijden
Op zondag en op feestdagen zijn wij gesloten.

Direct online betalen
Bestel online en betaal via bankoverschrijvingen of bij aflevering

    Winkelwagen