Gladheidsbestrijding

In de winter kunnen de wegen en fietspaden glad worden door bevriezing, sneeuw of ijzel, wat de veiligheid van het verkeer in gevaar brengt. Daarom is gladheidsbestrijding essentieel. Bij ons kunt u rekenen op professionele gladheidsbestrijding om ervoor te zorgen dat de wegen en fietspaden veilig en goed begaanbaar blijven, zelfs onder de meest uitdagende winterse omstandigheden. Voor de gemeente Ridderkerk zetten wij al seizoenen lang een auto in ter bestrijding van de gladheid.

Onze ervaren teams staan paraat om met strooizout de wegen te behandelen en gladheid te verminderen, waardoor het verkeer veilig kan blijven rijden. Of het nu gaat om autowegen, fietspaden of uw eigen terrein, wij zorgen voor een doeltreffende en tijdige gladheidsbestrijding om het risico op ongelukken te minimaliseren en de mobiliteit te waarborgen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze gladheidsbestrijdingsdiensten en hoe wij kunnen helpen bij het veilig houden van uw wegennet tijdens de wintermaanden.

Gladheidsbestrijding

Ons leveringsgebied

Afhalen
U kunt zand, grond en grind ook bij ons in Ridderkerk komen ophalen.

Bereikbaarheid (Verkoop en Opslag) 
We zijn gevestigd aan de Haven 20, 2984 BR Ridderkerk.

Openingstijden
Op zondag en op feestdagen zijn wij gesloten.

Direct online betalen
Bestel online en betaal via bankoverschrijvingen of bij aflevering

    Winkelwagen