Bestel hier uw zand, grind en grond online

Big bag bestellen Barendrecht

Bent u op zoek naar een big bag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden maar liefst 8 soorten zand, 12 soorten grind en 18 soorten grond aan. Met zo’n uitgebreid assortiment is er voor ieder wat wils! Of u nu een bedrijf bent of een particulier, wij leveren aan beiden. Neem gerust een kijkje op onze website om te zien welke soorten we allemaal hebben. Het bestellen van een big bag in Barendrecht kan eenvoudig via onze website. Wacht niet langer en plaats vandaag nog uw bestelling.

Bezorgen of afhalen

Als u in Barendrecht een big bag wilt bestellen kan dat  via onze website. U kunt er dan voor kiezen om deze zelf af te halen of door ons op de gewenste locatie te laten bezorgen. Indien u ervoor kiest om zelf af te halen, dient u wel over het juiste vervoer te beschikken om de big bag te kunnen vervoeren. Indien u hier niet over beschikt, is dat echter geen enkel probleem, en komen wij deze graag bij u bezorgen. Wij kunnen hem veilig vervoeren en afleveren.

Big bag bestellen

Een big bag bestellen in Barendrecht kan bij ons!

Wilt u een big bag bestellen in Barendrecht en omstreken? Dit kan bij ons! Buiten dit bieden wij nog veel meer diensten aan. Zo kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar grind, grond of de juiste zandsoort. Maar ook voor bijvoorbeeld kleischelpen of menggranulaat bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt het gewenste product ook bij ons bestellen en wij komen het bezorgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer. In Ridderkerk zijn wij voor de verkoop en het afhalen geopend van maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 16:30 uur en op zaterdag van 9:00 tot 12:30 uur voor verkoop en afhalen. Bestellen kan altijd op onze website en voor andere vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 0184 420376.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

      Winkelwagen