Big bag grond Alblasserwaard

Als u een big bag met grond nodig heeft in Alblasserwaard dan bent u bij ons aan het juiste adres! We bieden maar liefst 18 verschillende soorten grond aan, waaronder tuingrond, bosgrond, tuinturf, potgrond, tuincompost, vulgrond, bemeste tuinaarde, en meer. Als u alle beschikbare grondsoorten wilt bekijken, gaat u naar het kopje ‘grond’ op onze website. Daar kunt u alle soorten zien en informatie erover krijgen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht om te kopen. Het laten bezorgen in een big bag kan voordelig zijn als de grond nog opgeslagen moet worden en beschermd moet zijn tegen weersinvloeden.

Bezorgen of afhalen

Bij ons heeft u de keuze om de big bag met grond zelf af te halen of om hem te laten bezorgen op de door u gewenste locatie. Als u ervoor kiest om zelf af te halen, zorg dan voor het juiste vervoersmiddel om dit te doen. Indien u hier niet over beschikt, komen we graag met de vrachtwagen bij u bezorgen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het laden en lossen ervan. Laat ons u helpen bij het veilig en efficiënt bezorgen van uw bestelling in Alblasserwaard en omstreken!

Big bag grond

Voor een big bag met grond bent in Alblasserwaard bent u bij P. De Jong B.V goed

Buiten de big bag met grond die bezorgd of afgehaald kan worden in Alblasserwaard en omgeving, bieden wij nog veel meer diensten aan. Zo kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar grind of de juiste zandsoort. Maar ook voor bijvoorbeeld kleischelpen of menggranulaat bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt het gewenste product ook bij ons bestellen en wij komen het bezorgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer. In Ridderkerk zijn wij voor de verkoop en het afhalen geopend van maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 16:30 uur en op zaterdag van 9:00 tot 12:30 uur voor verkoop en afhalen. Bestellen kan altijd op onze website en voor andere vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 0184 420376.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

      Winkelwagen