Bestel hier uw zand online

Big bag zand Alblasserwaard

Heeft u behoefte aan een big bag met zand in Alblasserwaard en omgeving? Dan bent u bij P. De Jong B.V. aan het juiste adres! Wij bieden maar liefst 8 verschillende soorten zand aan, waaronder aanvulzand, straatzand, speelzand, brekerzand en metselzand. Of u nu een bedrijf bent of een particulier, iedereen kan bij ons terecht! Levering met big bags biedt diverse voordelen. Zo zorgen ze voor gemakkelijke opslag en nemen ze minder ruimte in dan los gestort zand. Bovendien wordt er minder zand verspild en is het beschermd tegen weersinvloeden. Wacht niet langer en profiteer van onze uitstekende service en hoogwaardige zandproducten!

Naast het zelf afhalen bieden we ook bezorging aan!

U kunt ervoor kiezen om de big bag met zand zelf op te halen of wij kunnen deze voor u bezorgen in Alblasserwaard en omgeving. Echter, als u ervoor kiest om deze zelf op te halen, dient u wel over het juiste vervoermiddel te beschikken waarmee dit mogelijk is. Als u hier niet over beschikt, is dat geen probleem. Wij komen het graag bij u thuis bezorgen. Wij beschikken over vrachtwagens en hebben ervaring met het laden en lossen.

Big bag zand

Voor een big bag met zand in Alblasserwaard bent u bij P. De Jong B.V goed

Buiten de big bag met zand die bezorgd of afgehaald kan worden in Alblasserwaard en omstreken, bieden wij nog veel meer diensten aan. Zo kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar grind of de juiste zandsoort. Maar ook voor bijvoorbeeld kleischelpen of menggranulaat bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt het gewenste product ook bij ons bestellen en wij komen het bezorgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer. In Ridderkerk zijn wij voor de verkoop en het afhalen geopend van maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 16:30 uur en op zaterdag van 9:00 tot 12:30 uur voor verkoop en afhalen. Bestellen kan altijd op onze website en voor andere vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 0184 420376.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

      Winkelwagen