Grond afhalen Bleskensgraaf

Voor sommige is grond gewoon grond, maar niets is minder waar. Er zit namelijk veel verschil in grond. Bij P. de Jong B.V. bieden we 18 verschillende soorten grond, elk met hun eigen specificaties. Het voordeel van de grond aanschaffen bij ons is dat we de grond kunnen bezorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om het te komen afhalen in de buurt van Bleskensgraaf en omstreken. De meeste soorten grond die wij aanbieden zijn van Culvita, omdat Culvita een goed merk is wat grond biedt voor alle planten om en in het huis. Het merk bevat grond om borders aan te vullen, te egaliseren of de tuin plaatselijk op te hogen. Bent u benieuwd welke grondsoorten wij exact aanbieden? Kijk dan op onze website onder het kopje ‘grond’.

Zelf grond afhalen

Het afhalen van grond in de buurt van Bleskensgraaf kan ideaal zijn als u snel grond nodig heeft. Het is wel belangrijk dat u beschikt over het juiste vervoer om de grond mee te nemen. Als het gaat om kleine hoeveelheden kan dit gemakkelijk in de auto, maar anders zult u gebruik moeten maken van een kar. Als u de grond bij ons komt afhalen, zullen wij u helpen met het inladen van de grond. Besluit u toch dat het handiger is als wij de grond bezorgen, dan is dit ook geen probleem!

Grond afhalen

Het afhalen van grond in de buurt van Bleskensgraaf kan bij P. de Jong B.V.

Buiten het afhalen van grond in de buurt van Bleskensgraaf bieden wij nog veel meer diensten aan. Zo kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar grind of de juiste zandsoort. Maar ook voor bijvoorbeeld kleischelpen of menggranulaat bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt het gewenste product ook bij ons bestellen en wij komen het bezorgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag 7:00 tot 16:30 en op zaterdag van 9:00 tot 12:30 voor verkoop en afhalen. Bestellen kan altijd op onze website en voor andere vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 0184 420376.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

      Winkelwagen