Grond bezorgen Hardinxveld

Bent u bezig met het aanleggen van uw tuin, of had uw oude tuin misschien een nieuwe look nodig? Dan zijn wij er om u te voorzien van de juiste grond. Bij P. de Jong B.V. bezorgen we namelijk verschillende soorten grond in Hardinxveld en omstreken. Het voordeel van grond bij ons halen, is dat u zicht niet druk hoeft te maken om het vervoer, wij komen de grond namelijk bij u op locatie leveren. U kunt er ook voor kiezen om de grond bij ons op te halen. Gaat het om grote hoeveelheden? Dan is het wel belangrijk dat u zorgt voor het juiste vervoer.

Grond van Culvita

Op onze website onder het kopje ‘grond’ kunt u precies  vinden welke grond wij bezorgen in Hardinxveld en omstreken. Hier vindt u al onze soorten grond en de product specificaties ervan. Iedere grondsoort heeft namelijk zijn eigen kwaliteiten en is daardoor in een andere situatie geschikt. Culvita is het merk waar wij mee werken. Culvita is geschikt voor alle planten om en in het huis. Het merk bevat grond om borders aan te vullen, te egaliseren of de tuin plaatselijk op te hogen. Een ander product wat Culvita aanbiedt en wij dus ook, is tuinturf. Tuinturf zorgt ervoor dat planten een beter wortelgestel kunnen ontwikkelen en gezond en krachtig kunnen groeien. Maar ook voor grond voor zuurminnende planten, de moestuin of biologische tuinaarde bent u bij ons aan het juiste adres.

Grond bezorgen

Laat uw grond door ons bezorgen in Hardinxveld en omstreken!

Het fijne aan grond bestellen bij ons, is dat u zich verder nergens zorgen over hoeft te maken. Wij komen de grond namelijk bij u op locatie in Hardinxveld bezorgen. Het maakt niet uit om hoeveel grond het gaat, wij staan klaar voor kleine en grote hoeveelheden. Haalt u de grond liever meteen bij ons op? Dan kan  dit ook. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag 7:00 tot 16:30 en op zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bestellen kan altijd op onze website en voor andere vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 0184 420376.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

      Winkelwagen