Grond kopen Heerjansdam

Bent u op zoek naar de juiste grondsoort? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze professionals helpen u namelijk graag bij het vinden van de juiste grondsoort voor uw situatie. We bieden 18 soorten grond die u bij ons in de buurt van Heerjansdam kunt kopen, elk met hun eigen productspecificaties. Kiezen voor P. de Jong B.V. betekent niet alleen dat u kunt kiezen uit 18 grondsoorten, maar wij kunnen de grond ook bij u bezorgen. U kunt de grond gemakkelijk online bestellen en wij bezorgen het op de gewenste locatie. Ook als u het liever zelf afhaalt, zijn wij het geschikte bedrijf!

18 soorten grond

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te kiezen uit 18 grondsoorten. Daarom hebben wij het makkelijk voor u gemaakt. Zodra u namelijk bij ons op de website onder het kopje ‘grond’ op de verschillende grondsoorten klikt, kunt u per soort bekijken wat de productspecificaties zijn. Komt u er dan nog niet uit? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze professionals adviseren u met veel plezier over de juiste grondsoort. De meeste grond die u bij ons in de buurt van Heerjansdam kunt kopen is van Culvita, voorbeelden zijn; tuinturf, tuincompost, kokos potgrond of aanplant grond.

Grond kopen

Het kopen van grond in de buurt van Heerjansdam kan bij P. de Jong B.V.

Het fijne aan grond kopen in de buurt van Heerjansdam bij ons is dat u zich verder nergens zorgen over hoeft te maken. Wij komen de grond namelijk bij u op locatie bezorgen. Het maakt niet uit om hoeveel grond het gaat, wij staan klaar voor kleine en grote hoeveelheden. Haalt u de grond liever meteen bij ons op? Dan kan  dit ook. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag 7:00 tot 16:30 en op zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bestellen kan altijd op onze website en voor andere vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 0184 420376.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

      Winkelwagen