Grondhandel Rhoon

Welkom bij onze grondhandel in Ridderkerk. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van maar liefst 18 verschillende soorten grond. Of u nu op zoek bent naar potgrond, tuinturf, moestuingrond of vulgrond, wij hebben het allemaal in huis. Bij elke soort grond geven we duidelijk aan waarvoor deze geschikt is en hoe u deze het beste kunt gebruiken. Dit kan vooral handig zijn als u nog niet veel ervaring heeft met het gebruik van verschillende soorten grond. Als u advies op maat nodig heeft, bent u van harte welkom om langs te komen. Ons deskundige team van de grondhandel staat voor u klaar om u te helpen in Rhoon bij het maken van de juiste keuze voor uw project.

Ophalen of thuis laten bezorgen

Bij onze grondhandel in de buurt van Rhoon heeft u de keuze: u kunt de grond zelf komen ophalen of ervoor kiezen om het te laten bezorgen. Indien u besluit om het zelf op te halen, is het belangrijk dat u over geschikt vervoer beschikt om veilig met de grond te kunnen rijden. Als dit niet het geval is, bezorgen wij het graag voor u. We beschikken over eigen vrachtwagens om dit te doen. U kunt ook een eigen bezorgdatum aan ons doorgeven. Soms is het zelfs mogelijk dat we de grond al de volgende dag bij u thuis komen leveren.

Grondhandel

De beste grondhandel in de buurt van Rhoon

Buiten het afhalen van grond bieden wij nog veel meer diensten aan. Zo kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar grind of de juiste zandsoort. Maar ook voor bijvoorbeeld kleischelpen of menggranulaat bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt het gewenste product ook bij ons bestellen en wij komen het bezorgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer. Als grondhandel in omgeving van Rhoon zijn wij geopend van maandag t/m vrijdag 7:00 tot 16:30 en op zaterdag van 9:00 tot 12:30 voor verkoop en afhalen. Bestellen kan altijd op onze website en voor andere vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 0184 420376.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

      Winkelwagen