Bestel hier uw zand, grind en grond online

Puin afvoeren Hoogvliet

Heeft u een grote verbouwing gehad in of rondom uw huis? Dan kan het zijn dat u nu met een hoop puin zit opgescheept. Wij begrijpen dat u het liefst zo snel mogelijk van deze puin af wilt. Daarom staan wij voor u klaar om de puin te komen afvoeren in Hoogvliet en omstreken. Bij P. de Jong B.V. beschikken we over de juiste middelen om dit te doen. Het maakt bij ons niet uit of het om kleine of grote hoeveelheden gaat, in beide gevallen staan wij namelijk voor u klaar.

Milieubewust

Onze diensten nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het verwijderen en afvoeren van puin in Hoogvliet en omstreken. We beschikken over hoogwaardige apparatuur die het mogelijk maken om het puin goed en gemakkelijk te verwijderen.  Tot slot streven wij ook naar een milieubewuste afvoer van het puin. Indien mogelijk wordt het puin gerecycled. Hiermee dragen we bij aan duurzaamheid en het verminderen van afval. Als u voor ons kiest, is het belangrijk dat u contact met ons opneemt. Dit kan via ons contactformulier. Op basis van uw informatie zullen wij een offerte opmaken en na akkoord plannen wij de afvoerdatum in. Heeft u nog vragen over dit proces of over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Puin afvoeren

Laat uw puin in Hoogvliet afvoeren door ons!

Naast het afvoeren van puin, zijn er nog veel meer werkzaamheden die wij uitvoeren. Zo kunt u ook bij ons terecht als u nieuw grond nodig heeft of opzoek bent naar de juiste zandsoort voor een verbouwing in uw tuin. Bij P. de Jong B.V. staan we klaar voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Voor vragen, afspraken of meer informatie over het afvoeren van puin in Hoogvliet kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt dit doen via ons contactformulier of door te bellen naar 0184 420376.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

      Winkelwagen