Bestel hier uw zand, grind en grond online

Split bezorgen Sliedrecht

Bent u bezig met een verbouwing in uw tuin of bent u bezig met de aanleg van een nieuwe tuin? In beide gevallen kan het goed zijn dat u heeft gekozen voor de aanleg van split. Split is een kleine en puntige grindsoort. Het biedt een stevige ondergrond maar is niet fijn om zonder schoenen overheen te lopen. Als u heeft gekozen voor split, dan staan wij voor u klaar! Wij kunnen de gewenste soort spilt namelijk bij u op locatie in Sliedrecht komen bezorgen.

Soorten split

Bij P. de Jong B.V. bieden we twee soorten split aan, namelijk Mediterranea split en Ardenner split grijs. Heeft u besloten één van deze soorten in uw tuin aan te leggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij ons kunt u namelijk de split laten bezorgen in Sliedrecht bij u op locatie. Maar ook als u het liever afhaalt of als u thuis split heeft die moet worden afgevoerd, bent u bij ons aan het juiste adres. Door gebruik te maken van hoogwaardige apparatuur is het voor ons mogelijk om split gemakkelijk te bezorgen en af te voeren.

Split bezorgen

Laat ons uw split in Sliedrecht bezorgen!

Naast het bezorgen van split in Sliedrecht bieden wij nog veel meer diensten aan. Zo kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een andere grindsoort of de juiste zandsoort. Maar ook voor bijvoorbeeld kleischelpen of menggranulaat bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt het gewenste product bij ons bestellen en wij komen het bezorgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag 7:00 tot 16:30 en op zaterdag van 9:00 tot 12:30 voor de verkoop en het afhalen. Bestellen kan altijd op onze website en voor andere vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 0184 420376.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

      Winkelwagen