Bestel hier uw zand online

Zand afhalen Ridderkerk

Heeft u snel een kleine hoeveelheid zand nodig? Dan kunt u het gemakkelijk bij ons afhalen. Bij P. de Jong B.V. beschikken we over 8 soorten zand die u bij ons kunt bestellen of afhalen in Ridderkerk in de buurt van Ridderkerk en omstreken. Op de site kunt u controleren of de gewenste zandsoort beschikbaar is. Twijfelt u of heeft u een specifieke vraag? Neem dan even contact met ons op voordat u het zand komt afhalen. Onze medewerkers staan u met veel plezier te woord. Als u ervoor kiest om het zand bij ons af te halen, zorg dan ook voor geschikt vervoer om het mee te nemen.

Zandsoorten

Zand wordt gebruikt in verschillende situaties, en er zijn dan ook verschillende soorten zand. Of u nu zelf weet welk zand geschikt is voor uw situatie of graag advies wilt, voor beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Om meer te weten te komen over het zand dat u bij ons in Ridderkerk in de buurt van Ridderkerk kunt afhalen, kunt u kijken onder ‘Zandsoorten’ op onze website of u kunt contact met ons opnemen. Voorbeelden van de zandsoorten die wij aanbieden zijn zandbakzand, paardenbakzand of metselzand.

Zand afhalen

Het afhalen van zand kunt u bij ons!

Buiten het afhalen van zand in de buurt van Ridderkerk bieden wij nog veel meer diensten aan. Zo kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar grind of de juiste grond. Maar ook voor bijvoorbeeld kleischelpen of menggranulaat bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt het gewenste product bij ons bestellen en wij komen het bezorgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag 7:00 tot 16:30 en op zaterdag van 9:00 tot 12:30 voor de verkoop en het afhalen. Bestellen kan altijd op onze website en voor andere vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 0184 420376.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

      Winkelwagen