Bestel hier uw zand online

Zand afvoeren Ridderkerk

Heeft u overtollig zand na een bouwproject, tuinrenovatie of andere werkzaamheden? Dan bent u bij P. de Jong B.V. aan het juiste adres. Wij staan namelijk klaar voor u als het gaat om het afvoeren van zand in Ridderkerk en omstreken. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat de omgeving er weer netjes uit ziet na de uitgevoerde werkzaamheden. Zodra wij langs zijn geweest kunt u pas echt gaan genieten van uw gerenoveerde tuin.

Het proces

Een groot voordeel aan het uitbesteden van de afvoer van zand is dat u geen vervoer of machines hoeft te regelen. Wij beschikken namelijk over de juiste middelen om uw omgeving zandvrij te maken en het zand te vervoeren. Het maakt voor ons niet uit of het om het afvoeren van grote of kleine hoeveelheden zand in Ridderkerk gaat, wij staan namelijk voor beide gevallen klaar! Als u voor ons kiest is het belangrijk dat u contact met ons opneemt, dit kan via ons contactformulier. Op basis van uw informatie zullen wij een offerte opmaken en na akkoord plannen wij de afvoerdatum in. Tot slot wordt al het zand op milieubewuste wijze verwerkt. Heeft u nog vragen over dit proces of over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zand afvoeren

Laat uw zand in Ridderkerk afvoeren door ons!

Naast het afvoeren van Zand, zijn er nog veel meer werkzaamheden die wij uitvoeren. Zo kunt u ook bij ons terecht als u nieuw grind nodig heeft of opzoek bent naar de juiste grondsoort voor een verbouwing in uw tuin. Bij P. de Jong B.V. staan we klaar voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Voor vragen, afspraken of meer informatie over het afvoeren van zand in Ridderkerk kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt dit doen via ons contactformulier of door te bellen naar 0184 420376.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

      Winkelwagen