Bestel hier uw zand online

Zand bezorgen Ridderkerk

P. de Jong B.V. staat voor u klaar als u op zoek bent naar grote of kleine hoeveelheden zand. Wij beschikken namelijk over verschillende soorten zand die wij ook bij u in Ridderkerk kunnen bezorgen. Het zand kunt u bijvoorbeeld nodig hebben voor verbouwingen in uw tuin, om de zandbak te vullen, of misschien bent u op zoek naar metselzand. Onze werknemers helpen u graag bij het kiezen van de juiste zandsoort. Ze zullen luisteren naar uw situatie en het gepaste zand adviseren. Zodra er een beslissing is genomen, bespreken we een datum met u en zorgen we dat het zand op tijd word geleverd.

Soorten zand

Voor sommige is al het zand gewoon zand en zit er geen verschil in, maar niets is minder waar. Er zit namelijk wel degelijk verschil in zand. Bij P. de Jong B.V. leveren we verschillende soorten zand geschikt voor verschillende situaties. U bent bij ons aan het juiste adres voor:

 • Aanvullend-ophoogzand-straat(ophoog)zand
 • Drainzand-grofzand-straatzand
 • Speelzand-zandbakzand-Volleybalzand
 • Alpen M3C zand 250-280
 • Metselzand-voegzand
 • Westerschelde M3C 180-210 zand
 • Brekerzand en tot slot paardenbakkenzand

Al deze soorten zand kunnen wij bij u in Ridderkerk bezorgen. Twijfelt u welk zand het meest geschikt is in uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Zand bezorgen

Laat ons uw zand in Ridderkerk bezorgen!

Buiten het bezorgen van zand bieden wij nog veel meer diensten aan. Zo kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar grind of de juiste grond. Maar ook voor bijvoorbeeld kleischelpen of menggranulaat bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt het gewenste product bij ons bestellen en wij komen het in Ridderkerk bezorgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag 7:00 tot 16:30 en op zaterdag van 9:00 tot 12:30 voor de verkoop en het afhalen. Bestellen kan altijd op onze website en voor andere vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 0184 420376.

Vrijblijvend contact

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

   Winkelwagen