Bestel hier uw zand online

Zand kopen Alblasserdam

Voor het kopen van zand in Alblasserdam bent u bij ons aan het juiste adres. Bij P. De Jong B.V. bieden we namelijk 8 soorten zand aan. Deze zandsoorten kunt u bij ons bestellen of komen afhalen. Als u het zand besteld, komen wij het ook bezorgen. Dit kan handig zijn als het gaat om grote hoeveelheden zand, aangezien dit immers niet in een gewone auto past. Wij beschikken over de juiste  kiepwagens waarmee wij op elke locatie de juiste hoeveelheid zand kunnen leveren. Maar ook als u langs komt bij ons in Ridderkerk, kunnen wij het zand alsnog bij uw op locatie bezorgen.

Laat ons u adviseren!

De verschillende soorten zand die we aanbieden hebben elk hun eigen specificaties. Als u bij ons op de website op de zandsoort klikt, kunt u zien wat de productspecificaties van deze soort zijn. Hier kunt u ook de levertijden vinden. De zand soorten die u bij ons kunt kopen zijn;

 • Aanvullend-ophoogzand-straat(ophoog)zand
 • Drainzand-grofzand-straatzand
 • Speelzand-zandbakzand-Volleybalzand
 • Alpen M3C zand 250-280
 • Metselzand-voegzand
 • Westerschelde M3C 180-210 zand
 • Brekerzand en tot slot paardenbakkenzand
Zand kopen

Het kopen van zand in Alblasserdam kan bij ons!

Het kopen van zand in Alblasserdam is één van de vele dingen die u bij ons kunt doen, u bent bij ons namelijk ook aan het juiste adres voor het bestellen van grind of de juiste grond. Maar ook voor bijvoorbeeld het bestellen van kleischelpen of menggranulaat bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt het gewenste product bij ons bestellen en wij komen het bezorgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag 7:00 tot 16:30 en op zaterdag van 9:00 tot 12:30 voor de verkoop en het afhalen. Bestellen kan altijd op onze website en voor andere vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 0184 420376.

Vrijblijvend contact

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

   Winkelwagen