Bestel hier uw zand online

Zandhandel Albrandswaard

Bent u op zoek naar een zandhandel in Albrandswaard en omgeving? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! Wij bieden 8 verschillende soorten zand aan, zoals aanvulzand, speelzand, grofzand, straatzand, enzovoort. Wilt u weten welke soorten we nog meer hebben, neem dan gerust een kijkje op de website onder het kopje ‘zand’. Hier kunt u ook meer informatie vinden over de verschillende soorten zand. Als u er zelf niet uitkomt, helpen wij u graag verder! U kunt ook langskomen bij ons op locatie om te kijken en advies te vragen.

Afhalen of laten bezorgen

Bij ons kunt u zelf kiezen of u het zand komt ophalen of dat wij het bezorgen op de door u gewenste locatie. Als u het zelf komt halen, is het van belang dat u een geschikt voertuig heeft om het te vervoeren. Als u het wilt laten bezorgen, kunt u zelf een datum kiezen die voor u uitkomt. Als u het snel nodig heeft, kunnen wij ook snel leveren; vaak lukt het ons om de volgende dag te leveren. Bij onze zandhandel in Albrandswaard en omgeving kunt u rekenen op goede service en snelle levering!

Zandhandel

De beste zandhandel in Albrandswaard voor u!

Buiten het afhalen van grond bieden wij nog veel meer diensten aan. Zo kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar grind of de juiste zandsoort. Maar ook voor bijvoorbeeld kleischelpen of menggranulaat bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt het gewenste product ook bij ons bestellen en wij komen het bezorgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer. Als zandhandel in omstreken van Albrandswaard  zijn wij geopend van maandag t/m vrijdag 7:00 tot 16:30 en op zaterdag van 9:00 tot 12:30 voor verkoop en afhalen. Bestellen kan altijd op onze website en voor andere vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 0184 420376.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

      Winkelwagen