Bestel hier uw zand online

Zandhandel Krimpen aan den IJssel

Bent u op zoek naar een zandhandel in Krimpen aan den IJssel en omgeving? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! Wij bieden 8 verschillende soorten zand aan, zoals aanvulzand, speelzand, grofzand, straatzand, enzovoort. Wilt u weten welke soorten we nog meer hebben, neem dan gerust een kijkje op de website onder het kopje ‘zand’. Hier kunt u ook meer informatie vinden over de verschillende soorten zand. Als u er zelf niet uitkomt, helpen wij u graag verder! U kunt ook langskomen bij ons op locatie om te kijken en advies te vragen.

Afhalen of laten bezorgen

Bij ons kunt u zelf kiezen of u het zand komt ophalen of dat wij het bezorgen op de door u gewenste locatie. Als u het zelf komt halen, is het van belang dat u een geschikt voertuig heeft om het te vervoeren. Als u het wilt laten bezorgen, kunt u zelf een datum kiezen die voor u uitkomt. Als u het snel nodig heeft, kunnen wij ook snel leveren; vaak lukt het ons om de volgende dag te leveren. Bij onze zandhandel in Krimpen aan den IJssel en omgeving kunt u rekenen op goede service en snelle levering!

Zandhandel

De beste zandhandel in Krimpen aan den IJssel voor u!

Buiten het afhalen van grond bieden wij nog veel meer diensten aan. Zo kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar grind of de juiste zandsoort. Maar ook voor bijvoorbeeld kleischelpen of menggranulaat bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt het gewenste product ook bij ons bestellen en wij komen het bezorgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer. Als zandhandel in omstreken van Krimpen aan den IJssel  zijn wij geopend van maandag t/m vrijdag 7:00 tot 16:30 en op zaterdag van 9:00 tot 12:30 voor verkoop en afhalen. Bestellen kan altijd op onze website en voor andere vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 0184 420376.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

      Winkelwagen