Bestel hier uw grind online

Big bag grind

Bent u aan het verbouwen en heeft u een big bag met grind nodig? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! Wij leveren aan bedrijven en particulieren. Naast het los storten, leveren we ook in big bags als dit makkelijker voor u is. Met big bags geniet u van diverse voordelen. Ten eerste bieden ze gemak en efficiëntie bij opslag en transport. Verder minimaliseren ze morsen en verspilling, waardoor u geld bespaart. Ook bieden ze bescherming tegen weersinvloeden, wat de kwaliteit van het grind waarborgt. Bovendien zijn big bags flexibel in levering en vereisen ze minder arbeidsintensief laden en lossen.

Afhalen of laten bezorgen

Bij ons heeft u de keuze om de big bag zelf af te halen of te laten bezorgen. Als u ervoor kiest om deze zelf af te halen, dient u wel te beschikken over het juiste vervoer, bijvoorbeeld een kar. Indien u niet over het juiste vervoer beschikt, is dat geen enkel probleem. Wij hebben vrachtwagens en voertuigen waarmee we graag bij u thuis komen bezorgen. Het afhalen of laten bezorgen van een big bag met grind is bij ons geen enkel probleem!

Big bag grind

Big bag met grind vindt je bij P. De Jong B.V

Buiten de big bag met grind die bezorgd of afgehaald kan worden, bieden wij nog veel meer diensten aan. Zo kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar grind of de juiste zandsoort. Maar ook voor bijvoorbeeld kleischelpen of menggranulaat bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt het gewenste product ook bij ons bestellen en wij komen het bezorgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer. In Ridderkerk zijn wij voor de verkoop en het afhalen geopend van maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 16:30 uur en op zaterdag van 9:00 tot 12:30 uur voor verkoop en afhalen. Bestellen kan altijd op onze website en voor andere vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 0184 420376.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

      Winkelwagen