Bestel hier uw grind online

Grind afvoeren Alblasserdam

Bent u in bezit van een grote hoeveelheid grind die u wilt laten afvoeren in Alblasserdam en omstreken? Dan helpen wij u graag! Het kan zijn dat u toe bent aan nieuw grind en daarom eerst het oude grind moet laten verwijderen. Bij P. de Jong B.V. halen we het grind bij u op en zorgen we dat het op de juiste manier word afgevoerd. Wij beschikken over de benodigde hulpmiddelen die het gemakkelijk maken om het grind te vervoeren, waardoor we u een zware klus uit handen nemen.

De voordelen

Een groot voordeel van het uitbesteden van het afvoeren van grind in Alblasserdam is dat u zelf geen vervoer en hulpmiddelen hoeft te regelen. Bij P. de jong B.V beschikken we namelijk over de juiste middelen om het grind vakkundig bij u te komen afvoeren. Als u ervoor kiest om ook gelijk een nieuwe laag grind aan te brengen, staan wij ook gelijk voor u klaar. U kunt bij ons ook meteen uw nieuwe grind bestellen, en ook dat brengen wij bij u op locatie. Als u voor ons kiest, is het belangrijk dat u contact met ons opneemt. Dit kan via ons contactformulier. Op basis van uw informatie zullen wij een offerte opmaken en na akkoord plannen wij de afvoerdatum in. Heeft u nog vragen over dit proces of over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Grind afvoeren

Laat uw grind in Alblasserdam afvoeren door ons!

Naast het afvoeren van grind in Alblasserdam en omstreken, zijn er nog veel meer werkzaamheden die wij uitvoeren. Zo kunt u ook bij ons terecht als u nieuw grond nodig heeft of opzoek bent naar de juiste zandsoort voor een verbouwing in uw tuin. Bij P. de Jong B.V. staan we klaar voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Voor vragen, afspraken of meer informatie over het afvoeren van grind kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt dit doen via ons contactformulier of door te bellen naar 0184 420376.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

      Winkelwagen