Bestel hier uw grind online

Grind bezorgen Alblasserwaard

Is uw tuin toe aan een nieuwe look en speelt grind hier een grote rol in? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij P. de Jong B.V. bezorgen we namelijk 12 soorten grind in Alblasserwaard en omstreken. U kunt op zoek zijn naar grind als u bijvoorbeeld uw tuin gaat vernieuwen, of misschien heeft u al grind maar bent u toe aan een vernieuwde laag. In de loop der jaren kan uw grind namelijk steeds dunner worden, door bijvoorbeeld alle auto’s die er over heen rijden. Ook voor het opnieuw verhogen van uw grind staan wij klaar!

12 soorten grind

U kunt bij ons kiezen uit 12 soorten grind. Elke soort biedt zijn eigen aanzicht en is daarmee op zijn eigen manier geschikt. Sommige soorten zijn meer decoratie grind en andere soorten zijn goed als harde ondergrond voor bijvoorbeeld opritten en parkeerplaatsen. De soorten grind die wij aanbieden staan allemaal op onze website onder het kopje ‘grind’. Zodra u op de gewenste soort klikt, kunt u de precieze productspecificaties van dat product bekijken. Het fijne bij ons is dat u het grind gemakkelijk online kunt bestellen en wij komen het grind in Alblasserwaard bezorgen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het vervoer van grote en zware hoeveelheden grind.

Grind bezorgen

Laat ons uw grind in Alblasserwaard bezorgen!

Naast het bezorgen van grind in Alblasserwaard bieden wij nog veel meer diensten aan. Zo kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar grind of de juiste zandsoort. Maar ook voor bijvoorbeeld kleischelpen of menggranulaat bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt het gewenste product bij ons bestellen en wij komen het bezorgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag 7:00 tot 16:30 en op zaterdag van 9:00 tot 12:30 voor de verkoop en het afhalen. Bestellen kan altijd op onze website en voor andere vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 0184 420376.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

      Winkelwagen