Bestel hier uw grind online

Grind kopen Krimpen aan den IJssel

Het kopen van grind in Krimpen aan den IJssel kan een lastige opgave zijn. Er bestaan immers ruim 125 verschillende soorten grind. Het kiezen van het juiste type grind dat perfect aansluit bij de uitstraling van uw tuin of het meest geschikt is voor uw oprit, kan daarom een ingewikkelde beslissing zijn. Wij bij P. de Jong B.V. staan daarom klaar om te helpen bij het kiezen van de juiste grindsoort. Binnen ons assortiment vallen 12 soorten grind met elk hun eigen productspecificaties.

Een geschikte grindsoort bij een geschikte situatie

Wij begrijpen dat iedere grindsoort zijn eigen voor en nadelen heeft. Daarom adviseren wij u graag tijdens het kopen van grind in Krimpen aan den IJssel en omstreken. Wij bieden 12 soorten grind waar u uit kunt kiezen. Voor grind op uw oprit is Ardenner split grijs 8/16 een goede keuze, terwijl kleischelpen een leuke optie zijn voor decoratie in uw tuin. Heeft u uw keuze al gemaakt? Dan kunt u het grind gemakkelijk online bestellen en wij komen het bezorgen. Heeft u uw keuze nog niet gemaakt en wilt u graag een advies tijdens het kiezen, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Grind kopen

Het kopen van grind in Krimpen aan den IJssel kan bij ons in Ridderkerk!

Het kopen van grind in Krimpen aan den IJssel is één van de vele dingen die u bij ons kunt doen, u bent bij ons namelijk ook aan het juiste adres voor het bestellen van grond of de juiste zandsoort. Maar ook voor bijvoorbeeld het bestellen van menggranulaat kunt u bij ons terecht. U kunt het gewenste product bij ons bestellen en wij komen het bezorgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer. In Ridderkerk zijn wij voor de verkoop en het afhalen geopend van maandag t/m vrijdag 7:00 tot 16:30 en op zaterdag van 09:00 tot 12:30. Bestellen kan altijd op onze website en voor andere vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 0184 420376.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

      Winkelwagen