Bestel hier uw grind online

Grindhandel Hoogvliet

Op zoek naar een betrouwbare grindhandel in Hoogvliet en omstreken? Bij P. De Jong B.V. bent u aan het juiste adres! We bieden een ruim assortiment van maar liefst 12 verschillende grindsoorten aan. Denk aan schots graniet, betongrind, kleischelpen en mediterranea split. Met diverse kleuren in ons assortiment vindt u gegarandeerd grind dat perfect past bij uw tuin. Als u vragen heeft over grind of graag de verschillende soorten in het echt wilt bekijken, nodigen wij u van harte uit om bij ons langs te komen. Ons deskundige team staat voor u klaar om advies op maat te geven en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Bezorgen doen wij ook!

Als u grind bij ons bestelt, kunnen wij het voor u thuis bezorgen. Het is namelijk van groot belang dat het grind veilig wordt vervoerd, en als u niet over de juiste vervoersmiddelen beschikt, kan dit lastig zijn. Wij bieden snelle service aan en kunnen het grind soms zelfs al de volgende dag bij u bezorgen. U kunt ook zelf een datum kiezen die beter uitkomt voor u. De beste grindhandel in de buurt van Hoogvliet zijn wij!

Grindhandel

Grindhandel in de buurt van Hoogvliet

Buiten het afhalen van grond bieden wij nog veel meer diensten aan. Zo kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar grind of de juiste zandsoort. Maar ook voor bijvoorbeeld kleischelpen of menggranulaat bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt het gewenste product ook bij ons bestellen en wij komen het bezorgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer. Als grindhandel in omstreken van Hoogvliet zijn wij geopend van maandag t/m vrijdag 7:00 tot 16:30 en op zaterdag van 9:00 tot 12:30 voor verkoop en afhalen. Bestellen kan altijd op onze website en voor andere vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 0184 420376.

Vrijblijvend contact

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

      Winkelwagen